Історія врятованого життя: як ОРАНТА допомогла застрахованій особі в Іспанії

11 лип. 2024 р. 43
Історія врятованого життя: як ОРАНТА допомогла застрахованій особі в Іспанії

У квітні цього року до страхової компанії ОРАНТА надійшло тривожне повідомлення від доньки нашої застрахованої особи. Під час відпустки в Барселоні її мати почала відчувати серйозні проблеми зі здоров'ям. Спочатку це були важке дихання, хрипи, відхаркування з кров'ю, сатурація кисню в крові опустилася до 70%, порушення координації та температура 37.8°C. Це було лише початком серйозних випробувань.

Застраховану особу було негайно доставлено до лікарні, де медичний персонал швидко діагностував гостру гіпоксемічну дихальну недостатність (позалікарняна двобічна пневмонія та інфекція SarsCov2 (Ковід), а також гострий інфаркт міокарда (ГІМ) ІІ типу (вторинний гострий набряк легень). Лікарі виявили хронічну тотальну оклюзію правої коронарної артерії та помірну обструкцію на 50% у середньому сегменті Cx. Стан був критичним, і пацієнтку негайно підключили до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ).

Команда ОРАНТА швидко відреагувала на цю надзвичайну ситуацію. Ми забезпечили фінансові гарантії для госпіталізації, які покривали всі необхідні невідкладні медичні процедури, включаючи оротрахеальну інтубацію, надання кисню, катетеризацію серця та введення вазоактивних препаратів.

Завдяки оперативним діям медиків та фінансовій підтримці ОРАНТИ застраховану особу вдалося стабілізувати. Ми покрили всі витрати на лікування у розмірі понад 1 138 000 гривень (еквівалент майже 26 000 євро на дату рахунку), що дозволило пацієнтці отримати необхідну медичну допомогу в найкоротші терміни.

Ми раді, що змогли допомогти нашій застрахованій особі та бажаємо їй швидкого одужання.

Непередбачувані обставини можуть трапитися з кожним і коли це відбувається далеко від дому, надійна страхова підтримка стає критично важливою. Це не просто формальність, а життєво необхідний захист.


Інші новини