ОРАНТА та Join UP! об’єднують зусилля: подорож тепер ще безпечніша

11 жовт. 2024 р. 50
ОРАНТА та Join UP! об’єднують зусилля: подорож тепер ще безпечніша

   ОРАНТА та Join UP! об’єднують зусилля: подорож тепер ще безпечніша

 

   Провідний туристичний оператор Join UP! та надійна страхова компанія ОРАНТА об'єднали зусилля, щоб забезпечити максимальний рівень захисту під час поїздок за кордон. Тепер, обираючи тур від Join UP!, подорожуючі можуть отримати комплексний страховий поліс від ОРАНТА, який стане надійним супутником у будь-якій поїздці за кордон.

 

   Страховий поліс від ОРАНТА охоплює широкий спектр ризиків, які можуть виникнути під час подорожі. Це не лише медична допомога за кордоном, але й компенсація витрат через скасування подорожі, страхові виплати у разі втрати документів або затримки чи втрати багажу, а також захист від відповідальності перед третіми особами та юридична допомога у випадку проблем із законом за кордоном.

 

   «Ми раді розпочати співпрацю з Join UP! і надати туристам можливість почуватися впевнено та захищено під час кожної подорожі. ОРАНТА – одна із найстаріших та найдосвідченіших компаній в Україні, і ми переконані, що разом з Join UP! ми зможемо забезпечити найвищий рівень обслуговування та підтримки для туристів, незалежно від того куди їх заведе подорож – в екзотичні країни чи європейські міста», – зазначив директор з роздрібного бізнесу НАСК ОРАНТА Костянтин Ватан.

 

   Join UP! в свою чергу підкреслює, що вибір партнера на користь «ОРАНТА» був зроблений завдяки надійності та професіоналізму компанії, а також її репутації на ринку страхових послуг.

 

   Спільні зусилля ОРАНТА та Join UP! спрямовані на те, щоб подорожі стали ще комфортнішими та безпечнішими для кожного туриста. Програми страхування можна підлаштувати під індивідуальні потреби та бюджет. ОРАНТА співпрацює з багатьма міжнародними медичними та сервісними організаціями, що дозволяє отримати допомогу у будь-якому куточку світу. Важливою перевагою є цілодобова підтримка, яка працює 24/7 і допомагає оперативно вирішити будь-яку проблему.

 

   Страхування від ОРАНТА гарантує прозорі умови, без прихованих платежів чи додаткових витрат. Це забезпечує клієнтам впевненість у тому, що вони отримають саме той рівень захисту, який їм обіцяли.

 

   ОРАНТА та Join UP! закликають усіх українців обирати безпечні та комфортні подорожі. Адже відпочинок має приносити лише позитивні емоції.


Інші новини