Голова правління ОРАНТА Яцек Мейзнер розповів про свій шлях в Україні

24 жовт. 2024 р. 54
Голова правління ОРАНТА Яцек Мейзнер розповів про свій шлях в Україні

     Голова правління ОРАНТА Яцек Мейзнер розповів про свій шлях в Україні

 

 

     Голова правління ОРАНТА Яцек Мейзнер розповів про свій шлях в Україні, чому вирішив очолити одну з найбільших страхових компаній країни та поділився своїми думками щодо розвитку страхового ринку в умовах війни. Він висвітлив виклики, з якими стикається галузь, і нові можливості для адаптації та підтримки клієнтів в сучасних реаліях.

 

     «Коли ти знаєш, що за компанію тобі довіряють, і розумієш, що вона гідна більшого, хочеться повернути її на той рівень, на який вона заслуговує», — каже Мейзнер.

 

     Коли він починав працювати на українському ринку, тут існувало понад 1000 страхових компаній, що просто нечувано для європейського ринку. Високий рівень конкуренції, гібридна, а зараз повномасштабна агресія РФ та зміни на ринку праці і в економіці, а також низька обізнаність українців в перевагах страхування змусили бути гнучким та вигадливим, і водночас лояльним та адекватним:

 

     «Я бачу тут величезний пласт роботи, але водночас в мене є впевненість, що з часом буде краще та швидше. Ринок звужується, залишаються лише серйозні гравці, які будуть мати більше можливостей для розвитку та інвестицій. Так однозначно буде краще. Усім» — підкреслив Мейзнер.

 

     Повну версію статті читайте за посиланням:

 

https://biz.nv.ua/ukr/markets/strahova-kompaniya-pid-chas-viyni-dosvid-oranta-v-ukrajini-interv-yu-z-topmenedzherom-50460038.html?fbclid=IwY2xjawGFpXNleHRuA2FlbQIxMQABHXwojcS-SwEzBmg1AH4s20xnc4dap-PObTbLkJmAXb4ELZZ9L0EvuLzyXg_aem_CG7WGucXOnbDSVO2Lhgwaw


Інші новини