Оплатити страховий поліс тепер можна частинами. Нова послуга на сайті ОРАНТА

23 лип. 2024 р. 239
Оплатити страховий поліс тепер можна частинами. Нова послуга на сайті ОРАНТА

Повідомляємо наших клієнтів про нову послугу, яка зробить процес страхування ще зручнішим та доступнішим. Відтепер, оформлюючи договір страхування на нашому сайті, ви можете скористатися послугою "Оплата частинами" від ПриватБанку.

"Оплата частинами" – це сервіс від ПриватБанку, який дозволяє розподілити вартість страхового договору на рівні платежі протягом певного періоду. Це чудова можливість отримати всі необхідні послуги зараз, сплачуючи за них поступово без переплат. Послуга пропонує численні переваги. Зручність та доступність полягає в тому, що ви отримуєте послугу одразу, а сплачуєте частинами. Відсутність переплат дозволяє сплачувати вартість договору без додаткових відсотків і комісій. Швидке оформлення займає мінімум часу, а гнучкість умов дозволяє обрати кількість платежів та період розстрочки, що найбільше підходить саме вам.

Щоб скористатися послугою, потрібно вибрати страховий продукт на нашому сайті, на сторінці оформлення договору обрати опцію "Ви можете розбити свій платіж" та дотримуватися інструкцій для підтвердження операції через Приват24 або інший зручний спосіб. Після цього ви зможете користуватися послугами страхування, сплачуючи за них частинами.

Ми впевнені, що нова послуга зробить процес оформлення страхування ще зручнішим і доступнішим для всіх наших клієнтів. Дякуємо, що обираєте нас, і ми продовжуємо працювати для вашого комфорту та спокою.


Інші новини