Комунальний асистанс для застрахованих квартир від ОРАНТИ

9 серп. 2024 р. 74
Комунальний асистанс для застрахованих квартир від ОРАНТИ

    Страхова компанія ОРАНТА додає сервіс комунального асистансу до програм страхування «Рідна квартира».

     Власники полісу «Рідна квартира» можуть користуватися сервісом комунального асистансу, який включає цілу низку послуг: «Інформаційна допомога», «Консьерж-сервіс», у містах з населенням понад 100 тис. також доступні послуги «Домашній майстер», «Аварійне відкриття дверей» та «Транспортування».

     «Такий широкий перелік сервісів комунального асистансу покликаний зробити наш страховий поліс чимось більшим», – вважає директор центру продакт-менеджменту, андерайтингу та перестрахування Тетяна Терещенко. – «Ми впевнені, що страховка – це не лише відшкодування збитків, а й цілий комплекс сервісу, який дозволить застрахованим завжди почуватися впевнено. Ми залучаємо до співпраці найкращих підрядників, які допоможуть мешканцям застрахованих квартир закривати проблемні питання, навіть якщо вони не вважаються страховим випадком», - уточнює Тетяна Терещенко.

     Послуга «Інформаційна допомога» допоможе отримати довідкову інформацію щодо служб і установ, пов’язаних з експлуатацією квартир. Користуватися послугою можна необмежену кількість разів.

     «Консьєрж-сервіс» організує у разі необхідності виклик аварійних і ремонтних служб (газової служби, сантехніка, електрика тощо), поліції та служб порятунку. Також можна замовити вантажопасажирські перевезення або викликати інші служби. Послуга не має обмежень щодо кількості звернень, проте оплата організованих послуг здійснюється страхувальником самостійно.

     «Домашній майстер» допоможе організувати ремонт у разі поломки/забиття каналізації, мийки, унітаза, ванни, змішувача, дверного замка, вимикачів, розеток, люстр, карнизів, що перешкоджає їх подальшому використанню. Страхова компанія відшкодує вартість роботи майстра (у межах 500 грн) за один виклик. Користуватися послугою можна двічі протягом часу дії страхового полісу, але водночас послуга не передбачає придбання нових елементів, які вийшли з ладу.

     Страховий поліс буде корисним також в ситуаціях, коли потрібне «Аварійне відкриття дверей». Наприклад, якщо вхідні двері застрахованої квартири неможливо відкрити через пошкодження ключа, замка або випадкове закриття дверей. ОРАНТА відшкодує вартість одного звернення протягом строку дії полісу в межах 1 500 грн.

     Якщо внаслідок настання страхового випадку застрахована квартира буде пошкоджена настільки, що подальше перебування в ній стане неможливим і може бути небезпечним, ОРАНТА організує та відшкодує вартість транспортування мешканців до місця тимчасового проживання (в межах 30 км). Ліміт відшкодування цієї послуги складає 5 тис грн.

     Отже, комунальний асистанс від ОРАНТА - це комплекс безкоштовних сервісів, які значно розширюють можливості страхового полісу «Рідна квартира». Завдяки цьому сервісу ви отримуєте не лише надійний захист від фінансових втрат у разі страхового випадку, але й цілодобову підтримку та допомогу у вирішенні побутових проблем.

     Застрахуйте свою квартиру за програмою «Рідна квартира» та отримайте доступ до сервісу «Комунальний асистанс». Зверніться до найближчого офісу ОРАНТА або залишайте заявку на сайті www.oranta.ua 


Інші новини