Дорогі автовласники, вітаємо вас з Днем автомобіліста!

24 жовт. 2024 р. 128
Дорогі автовласники, вітаємо вас з Днем автомобіліста!

Дорогі автовласники, вітаємо вас з Днем автомобіліста!

   

   Це свято об’єднує всіх, хто відчуває свободу дороги, хто кожен день робить свій внесок у рух, дбає про своє авто та відповідально підходить до безпеки на дорозі. Для нас, страхової компанії ОРАНТА, цей день також має особливе значення. Щороку ми супроводжуємо понад 2 мільйонів власників автомобілів, піклуючись про їх спокій та захист у непередбачених ситуаціях.

   За роки нашої роботи ми стали не лише надійним страховиком для багатьох автовласників, а й партнером. Лише за останній рік компанія виплатила компенсації на суму понад 500 мільйонів гривень, підтверджуючи свою готовність підтримати кожного клієнта у складних ситуаціях. Ми постійно дбаємо про те, щоб розширяти можливості та створюємо нові страхові продути та сервіси. Цього року ОРАНТА оновила умови страхування КАСКО та запропонувала комплексний захист для Автоцивілки «3 в 1». Страховки від ОРАНТИ стали ще більш гнучкими, різноплановими та вигідними.

   Щороку до нас приєднуються тисячі нових клієнтів, що говорить про довіру, якою ви нас нагороджуєте. Ми не прагнемо гучних слів чи зайвих обіцянок — нашою метою завжди було та залишається одне: бути надійною опорою для тих, хто довіряє нам свою відповідальність.

   Щиро дякуємо кожному нашому клієнту за довіру, за вибір ОРАНТИ і за роки співпраці, протягом яких ми разом підтримуємо безпеку та впевненість на дорогах. Нехай ваш шлях буде легким, а всі подорожі — безпечними!


Інші новини