ТОВ "ІМГ Інтернешнл холдинг компані" об'єднає понад 10 компаній України, Росії й Казахстану

1 січ. 2018 р. 73
ТОВ "ІМГ Інтернешнл холдинг компані" об'єднає понад 10 компаній України, Росії й Казахстану

Сьогодні відбувся прес-ланч, організований НАСК "Оранта". Захід було присвячено ТОВ "ІМГ Інтернешнл холдинг компані", що 7 травня подало заяву до Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР) на одержання ліцензії на торгівлю цінними паперами (включаючи дилерську, брокерську діяльність і діяльність з управління цінними паперами). Статутний фонд Холдингу вже сформований і становить 300 тисяч гривень. Президентом Холдингу затверджено голову наглядової ради НАСК "Оранта" Олега Спілку.

За словами пана Спілки, Холдинг планує формувати стратегію розвитку компаній, розробляти та вводити стандарти корпоративного управління компаній та брати участь у підготовці до виводу на IPO страхових компаній України, Росії та Казахстану. Діяльність Холдингу буде здійснюватися через участь представників Холдингу IMG у складах наглядових рад та радах директорів компаній. Варто відзначити, що на останніх зборах акціонерів НАСК "Оранта", що відбулися 25 квітня цього року, "Оранта-Життя" (28 березня) і Концерну "Оранта" (6 травня), затверджено нові редакції статутів компаній, відповідно до яких повноваження наглядових рад компаній значно розширено. 
ТОВ "ІМГ Інтернешнл холдинг компані" зареєстровано 15 лютого 2008 року у Києві. 17 квітня Антимонопольний комітет України (АМКУ) дав дозвіл на створення ТОВ "ІМГ Інтернешнл холдинг компані", яке планує здійснювати торгівлю цінними паперами (включаючи дилерську й брокерську діяльність, діяльність з управління цінними паперами та андерайтинг). Того ж дня АМКУ дозволив ТОВ "ІМГ Інтернешнл холдинг компанІ" керувати більш як 50 % акцій НАСК "Оранта" і СК "Оранта-Життя".

Нагадаємо, що метою діяльності Холдингу є максимізація вартості компаній, що входять до його складу. Серед головних його завдань — впровадження в компаніях, об’єднаних у Холдинг, єдиних стандартів управління, консолідація звітності й диверсифікація ризиків (зокрема, створення єдиної маркетингової політики, корпоративних стандартів, оптимізація бізнес-процесів, правове забезпечення й безпека, інвестиційний і проектний менеджмент, створення брендів, впровадження єдиних стандартів надання послуг і сервісу, мінімізація витрат).


Довідка:

 

НАСК "Оранта" має 700 структурних підрозділів в обласних центрах, містах і районах України. Агентська мережа "Оранти" нараховує більше 7 тисяч страхових агентів — кожний третій агент України є співробітником "Оранти".

Прес-служба Наглядової Ради НАСК "Оранта"


Інші новини