Акція: Зелена картка + Туристичне страхування = Асистанс 24/7 з послугою евакуації

25 лип. 2022 р. 432
Акція: Зелена картка + Туристичне страхування = Асистанс 24/7 з послугою евакуації

Друзі, раді повідомити про нову акцію від ОРАНТА – «Зелена картка + Туристичне страхування» = Асистанс 24/7 з послугою евакуаціі.

Період діі акції:
З 01.05.2023 по 31.08.2023

Умови акціі:
Придбати поліси Зеленої картки та Туристичного страхування на сайті oranta.ua або у найближчому відділені ОРАНТА (до речі, в нас найширша мережа відділень серед страхових компаній України, тому знайти нас у будь-якому місті неважко).

Онлайн чи у відділенні?
Як Вам зручно. Поліси мають однакову юридичну силу.

Коли потрібна Зелена картка?
Ви їдете за кордон на власному авто.

Що таке Зелена картка?
Це обов’язкове страхування цивільної відповідальності перед третіми особами у разі ДТП за кордоном (аналог нашої автоцивілки).

Поліс Зеленої карти обов’язково потрібен?
Так, або купуєте поліс Зеленої картки (він дешевший), або вже по приїзду місцеву Автоцивілку (вона дорожча).

Увага! Поліс Зеленої картки можна придбати/пролонгувати як з території України, так і знаходячись вже за кордоном (онлайн).

Коли потрібна Туристична страховка?
Ви їдете за кордон.

Що таке туристичне страхування?
Офіційна назва – добровільне страхування подорожуючих закордон. Ця страховка покриває допомогу при невідкладному стані в т.ч. Ковід (лікування, медикаменти, стоматолог, евакуація тощо), з повним переліком покриття страхових випадків можна ознайомитися в договорі страхування. Туристична страховка може бути розширена покриттям витрат у разі нещасного випадку, втрати багажу, втрати документів, необхідності надання юридичної допомоги.

Поліс туристичного страхування обов’язково потрібний?
Ми рекомендуємо нашим клієнтам потурбуватися про себе і придбати цей недорогий поліс, тому що вартість послуг, які покриває цей вид страхування, у зарубіжних країнах дуже висока.

Увага! Поліс туристичного страхування можна придбати тільки з територіі України. Якщо Ви перебуваєте за кордоном - ви можете придбати місцеву медичну страховку.

Що таке Асистанс 24/7 з послугою евакуації?
Це можливість отримати послугу з евакуаціі Вашого авто на дорозі Європи. Така послуга коштує в Європі від 200 євро.
Ми дуже очікаємо, що програма Асистанс 24/7 – корисний бонус до наших полісів Зеленої картки та Туристичного страхування.

Детальні умови акціі за посиланням.

Подорожуйте впевнено, а про безпеку подбає ОРАНТА.


Інші новини