Договір ООН та НАСК «Оранта» підтримають «зелений офіс» в Україні.

1 січ. 2018 р. 39
Договір ООН та НАСК «Оранта» підтримають «зелений офіс» в Україні.

КИЇВ, 2 липня 2009. Мережа Глобального договору України за підтримки НАСК «Оранта» ініціювала проект з популяризації практик «зеленого офісу» серед представників українського бізнесу. Зелений офіс - це концепція управління організацією, що дозволяє зменшити її негативний вплив на навколишнє середовище шляхом максимального збереження ресурсів та енергії і зменшення кількості відходів.

В рамках проекту буде проведене дослідження серед українських компаній та підготовлена й надрукована науково-популярна брошура з описом кращих практик реалізації принципів «зеленого офісу» в Україні та в світі. Брошура має на меті доступно розповісти про переваги «зеленого офісу» для керівників компаній та стати практичним інструментом для спеціалістів, відповідальних за питання корпоративної соціальної відповідальності в компаніях.

Всі матеріали дослідження будуть розміщенні на сайті партнера проекту - Національного університету «Києво-Могилянська академія», а найкращі кейси будуть опубліковані у брошурі. Участь у публікації є безкоштовною для всіх компаній, які візьмуть участь у дослідженні, завдяки фінансовій підтримці НАСК «Оранта».

Реалізації принципів «зеленого офісу» не залежить від сфери бізнесу компанії, її розміру або фінансового стану. Філософія «зеленого офісу» - це не тільки доказ соціально відповідального ставлення до навколишнього середовища, але й також ефективний механізм заощадження коштів у довгостроковій перспективі, що є особливо актуальним наразі під час економічної кризи. Це також важливий елемент корпоративної культури, орієнтованої на турботу про навколишнє середовище, що в свою чергу підвищує працездатність і лояльність співробітників.

Кейси, наведені в брошурі, практично доведуть ці та інші переваги та окреслять шляхи реалізації принципів «зеленого офісу».

Більше інформації щодо участі в проекті за телефоном 253 93 63 (Анна Данилюк) та на сайті oranta.ua.

Інформаційна довідка:

НАСК «Оранта» — найбільша страхова компанія класичного страхового ринку України. У грудні 2008 р. компанія підписала Глобальний Договір Організації Об'єднаних Націй і привселюдно задекларувала свою прихильність принципам соціально відповідального бізнесу. НАСК «Оранта» співпрацює із професійними українськими й міжнародними організаціями у сфері КСВ, бере участь у роботі комітетів і робочих груп Американської Торговельної Палати і Європейської Бизнес-Асоціації. За результатами незалежного рейтингу НАСК «Оранта» отримала найвищий рейтинг А+ серед соціально відповідальних компаній. Пріоритетом у роботі НАСК «Оранта» є проблематика дітей-сиріт в Україні та сприяння розвитку українського спорту, наприкінці 2008 року в компанії розпочато проект втілення практик Зеленого офісу. НАСК «Оранта» як лідер ринку відчуває пряму відповідальність за майбутнє держави, вбачаючи свою місію в розвитку суспільства, упевненого у майбутньому.

Глобальний Договір ООН є ініціативою, спрямованою на сприяння соціальній відповідальності бізнесу та підтримку вирішення підприємницькими колами проблем глобалізації та створення більш стабільної та всеохоплюючої економіки. На сьогоднішній день до Глобального договору приєдналося більше ніж 6 500 компаній та організацій з більш як 130 країн світу. В Україні мережа налічує 140 учасників. 


Інші новини