Страхування для студентів: чи потрібне?

20 черв. 2022 р. 271
Страхування для студентів: чи потрібне?

Навчання за кордоном – це величезні можливості та перспективи. А ще це безліч приводів для переживань батькам. Переліт дитини, умови проживання, медична допомога за необхідності. Якщо навчання триватиме лише кілька тижнів, це не так хвилююче. Але якщо дитина їде на багато років, ось тут і слід подумати про такий документ, як навчальна страховка. Більше того, вона є обов'язковою вимогою для отримання студентської візи для навчання за кордоном, а також для в'їзду до іншої країни.

Про медичне страхування студентів за кордоном.

Хоча б раз на рік, але хворіють майже всі. Більше того, ніхто не застрахований від нещасних випадків, як, наприклад, автомобільні аварії, природні явища та багато іншого. А тому щоб батьки були спокійні, варто придбати страхування для дітей, які виїжджають на навчання за кордон. Іноземні студенти повинні обов'язково мати страховку, щоб у разі потреби отримати всі види медичних послуг.
У пакет страховки входять різні послуги - все залежить від того, яку саме ви оберете. Але обов'язковими є такі пункти страхування від компанії «ОРАНТА»:

  • стоматологічні послуги;
  • медпослуги при переломах під час нещасних випадків, як накладення гіпсу, госпіталізація, знімок та багато іншого;
  • первинний прийом у лікаря;
  • процедури, в результаті проведення яких буде поставлено точний діагноз - це УЗД, різні аналізи, ЕКГ та багато іншого;
  • госпіталізація;
  • надання всіх необхідних ліків або рецептів на їхнє придбання.

Страхова компанія також включає в договір такі послуги, як виклик швидкої допомоги та перевезення хворого до стаціонару. Якщо неможливе подальше навчання студента за кордоном, його репатріація до України.

Що ще може покрити страхування студентів за кордоном?

Крім стандартного списку медичних послуг, страховка для навчання за кордоном може включати і додаткові пункти, які обов'язково варто обговорити зі страховою компанією «ОРАНТА». Так, наприклад, якщо раптом студент пропаде та перестане виходити на зв'язок, страховка покриє всі витрати на його пошук. Ніхто не застрахований і від крадіжок, адже майно також має ціну. Щоб мати можливість отримати компенсацію за його крадіжку, можна прописати такий пункт у документі страхування.
Трапляється, коли потрібно дуже багато коштів на лікування. У період, коли починають рости зуби мудрості, людині часом потрібне не лише лікування, а й навіть хірургічне серйозне втручання – ці зуби можуть рости неправильно, завдаючи сильного фізичного болю та дискомфорту. І якщо студент, вирушаючи за кордон, знає, що в цей період у нього можуть почати рости зуби мудрості, можна збільшити суму страховки на стоматологічні послуги.

Скільки коштує страхування студента за кордоном?

Все залежить тільки від того, який саме вид страхування ви оберете. До того ж враховуватимуться і додаткові пункти, якщо ви захочете щось додати. Можна також збільшити розмір страховки на ті чи інші медичні послуги, якщо людина має, наприклад, хронічні захворювання, які періодично загострюються. Не варто економити на страхуванні, тому що в інших країнах усі медичні послуги коштують дуже дорого. Компанія «ОРАНТА» пропонує всі види страхування, у тому числі і навчальну страховку для студентів, які їдуть за кордон. Вам достатньо звернутися до менеджерів, які дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть вибрати ті умови, які вас точно влаштують.


Інші новини