Руслана Міхневич призначена на посаду Голови правління СК "ОРАНТА"

30 груд. 2020 р. 55
Руслана Міхневич призначена на посаду Голови правління СК "ОРАНТА"

Наглядова Рада НАСК «ОРАНТА» ухвалила рішення про призначення Головою правління Руслану Міхневич.

29 грудня Наглядова Рада НАСК «ОРАНТА» на своєму засіданні ухвалила два рішення, зокрема про припинення 30 грудня 2020 року повноважень чинного Голови правління Валерія Грищенка та про призначення з 31 грудня 2020 року на цю посаду Руслану Міхневич.

Згідно рішення засідання Наглядової Ради НАСК «ОРАНТА» Руслану Міхневич призначено на посаду Голови правління Страхової Компанії «ОРАНТА» - компанії, що займає 8 місце у рейтингу страхових компаній України* та перше місце на ринку ОСЦПВ за кількістю укладених договорів** .

Руслана Міхневич працює в Страховій Компанії «ОРАНТА» з 2005 року, до призначення Головою правління працювала на посаді Директора фінансового. Має підтверджений ступінь МBA. Протягом останніх семи років Руслана Міхневич зробила значний внесок в успіх Страхової Компанії «ОРАНТА», її фінансові та бізнес-рішення допомогли Компанії пройти період Тимчасової адміністрації у 2013-2014 роках та повернути більшу частину втрачених бізнес - позицій.

Колектив та акціонери Страхової Компанії «ОРАНТА» щиро вдячні Валерію Грищенку за вміння у складні часи для Компанії об’єднати та підтримати команду та за високопрофесійні управлінські та кадрові рішення, які стали запорукою збереження НАСК «ОРАНТА».

В НАСК «ОРАНТА» запевняють, що процес зміни Голови правління жодним чином не позначиться на роботі фінансової установи.

 

Довідка:
ПАТ «НАСК «ОРАНТА» є правонаступницею Укрдержстраху, заснованого 25 листопада 1921 року. Цю дату компанія вважає датою свого заснування. СК «ОРАНТА» відіграє значну роль у житті суспільства, задовольняючи соціально-економічні потреби широких мас населення. За довгі роки своєї історії Компанія отримала високий авторитет і особливу довіру з боку клієнтів. Зараз компанії довіряють понад 2 млн. клієнтів.

 

 

*згідно рейтингу ТОП Іншуранс за чистими страховими платежами за 9 міс. 2020 року
**за версією видавництва ТОП Iншуранс

 


Інші новини