НАСК «Оранта» ініціювала соціальний проект з навчання та працевлаштування молоді без досвіду роботи

1 січ. 2018 р. 64
НАСК «Оранта» ініціювала соціальний проект з навчання та працевлаштування молоді без досвіду роботи

У рамках програми соціальної відповідальності, спрямованої на роботу з персоналом, НАСК «Оранта» ініціювала проект з навчання молодих працівників без досвіду роботи з подальшим працевлаштуванням в Компанії. Дана програма покликана дати можливість українській молоді отримати перший офіційний оплачуваний трудовий досвід, крім того проект дозволить зміцнити інтерес громадськості до роботи у сфері страхування і показати перспективність кар'єри на страховому ринку України. Завдяки даній ініціативі НАСК «Оранта» планує розширити кадровий резерв і поповнити свій штат талановитими молодими співробітниками.
Пілотний старт проекту відбувся на базі Київської міської дирекції компанії 19 липня 2013 і триватиме до кінця року. Надалі, у планах Компанії розширити географію проекту на регіональні підрозділи НАСК «Оранта».
У рамках ініціативи, департамент по роботі з персоналом НАСК «Оранта» оголошує набір молодих амбітних шукачів - випускників вузів, молодих фахівців, а також студентів старших курсів для надання їм безкоштовного навчання з можливістю подальшого працевлаштування.
Взяти участь у проекті можуть комунікабельні, відповідальні люди з активною життєвою позицією, а також бажанням і готовністю вчитися. Проект в першу чергу орієнтований на людей без досвіду роботи, проте участь в ньому не обмежена і для тих кандидатів, які раніше мали досвід трудової діяльності.
За результатами безкоштовного навчання кандидатам надається можливість за короткий термін пройти шлях від спеціаліста зі страхування до начальника міського відділення.

Вимоги до кандидатів: освіта - починаючи від неповної вищої, інтерес до страхування як до роду діяльності, висока здатність до навчання, бажання працювати з людьми, високі комунікативні навички.

Умови роботи:

- гарантована щомісячна заробітна плата
- офіційне працевлаштування з записом у трудову книжку
- додатковий необмежений заробіток у вигляді комісійної винагороди
- кар'єрний ріст
- навчання за рахунок Компанії

Посадові обов'язки:

- робота з клієнтською базою Компанії
- укладання договорів страхування та їх супровід
- пошук та консультування потенційних клієнтів

Участь у проекті дає шанс отримати перший оплачуваний трудовий досвід і почати будувати кар'єру правильно - в найбільшій страховій компанії України з більш ніж 90-річною історією успіху.

Варто відзначити, що НАСК «Оранта» незмінно приваблива як роботодавець не тільки для потенційних шукачів, але в першу чергу для вже працюючих у ній співробітників. Нагадаємо, що щорічно Департамент по роботі з персоналом НАСК «Оранта» проводить дослідження, спрямоване на визначення найбільш лояльних до компанії співробітників. За даними дослідження більше третини співробітників компанії залишаються з НАСК «Оранта» протягом 10 і більше років.

Для участі в проекті надсилайте своє резюме за адресою [email protected], контактна особа: Віталій КОРОЛЬ, тел, (044) 537 58 00.
 


Інші новини