Київська міська дирекція НАСК «Оранта» відкрила дві нові точки продажів

1 січ. 2018 р. 36
Київська міська дирекція НАСК «Оранта» відкрила дві нові точки продажів

Київська міська дирекція НАСК «Оранта» відкрила дві нові точки продажів у Києві на вулиці Саксаганського, 43 і на вулиці Солом'янська, 28.


Відкриваючи точку продажів на вулиці Саксаганського, дирекція посилила присутність у центральному районі міста, де знаходяться численні офіси компаній і зосереджені маршрути громадського транспорту, а також значний потік автомобілів. Завдяки зручному розташуванню відділення, страхувальник витратить мінімум часу на оформлення договору. Оплата поліса також не викличе жодних проблем - поруч розташовані відділення багатьох банків, з якими у НАСК «Оранта» укладено договори з прийому страхових платежів без комісії для клієнта.


Нове відділення дирекції в Солом'янському районі дозволить охопити великий житловий масив, поруч з офісом знаходиться популярний міський ринок. У новій точці продажу можна придбати будь-які види страховок, як для фізичних, так і для юридичних осіб.
«Незважаючи на те, що в нашій країні набирають обертів продажі страхових продуктів за допомогою сучасних технологій - інтернету, телефонних терміналів, все одно ще довгий час основною дійовою особою на ринку страхування залишатиметься страховий агент і рядовий продавець первинного підрозділу продажів страхової компанії. У страхуванні особистий контакт клієнта і продавця важливий, як у жодній іншій області», - прокоментував директор Київської міської дирекції НАСК «Оранта» Ігор МОСКАЛЕНКО.


«Побутові товари легко купувати через інтернет-магазини, бо сам предмет купівлі, його властивості та якості нам знайомі. У страхуванні роз'яснення особливостей договору, що укладається, рекомендації з поведінки при настанні страхового випадку, відповіді на численні запитання Страхувальника, іноді найнесподіваніші, мають величезне значення. У страхуванні необхідно забезпечити формування елемента довіри між конкретними учасниками процедури укладення договору. Тому для розміщення точок продажу страхових продуктів дуже важливо забезпечити зручність доступу для потенційних клієнтів. Точка продажу повинна знаходитися в місцях, повз яких люди їдуть на роботу і з роботи, куди вони ходять за покупками, загалом, там, що називається місцями масового зосередження населення», - пояснив Ігор МОСКАЛЕНКО.

Адреса нової точки продажів Солом'янського відділення НАСК "Оранта" - м. Київ, вул. Саксаганського, 43. Контактні телефони: 050 715 33 73 (МТС), 093 677 98 57 (life :), 067 308 98 27 (Київстар).


Нова адреса Голосіївського відділення НАСК "Оранта" - м. Київ, вул. Солом'янська, 28, офіс 122. Контактні телефони: 044 361 26 94, тел. / Факс 044 501 60 57.


Інші новини