Київська міська дирекція НАСК «Оранта» достроково виконала план корпоративних продажів

1 січ. 2018 р. 34
Київська міська дирекція НАСК «Оранта» достроково виконала план корпоративних продажів

Київська міська дирекція НАСК «Оранта», що традиційно є лідером серед дирекцій Компанії, достроково виконала та перевиконала план корпоративних продажів на січень-лютий 2010 року. Співробітники та агенти дирекції уклали за цей період
6 336 корпоративних договорів, зібравши близько 5 708 тис. гривень страхових премій у цьому сегменті. Більшу частину платежів було зібрано з обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності - понад 1,8 млн. гривень. Варто відзначити високі показники з майнового страхування, обсяг премій за цим видом страхування в корпоративному сегменті склав за менш ніж 2 місяці близько 1,5 млн. гривень.


"Позитивний результат дирекції досягнуто завдяки професійному рівню менеджерів, які займаються корпоративними продажами, а також відданості улюбленій справі. Наші продавці займають лідуючі позиції в рейтингу продавців Компанії за січень 2010 року. Пріоритетними в розвитку корпоративного сегмента нашої дирекції цього року будуть такі види страхування як страхування майна, вантажів, страхування від нещасних випадків," - відзначив директор Київської міської дирекції В'ячеслав Марцинюк.


Інші новини