До Дня Знань НАСК «ОРАНТА» підготувала програму страхування дітей «Діти – наше майбутнє»!

1 січ. 2018 р. 65
До Дня Знань НАСК «ОРАНТА» підготувала програму страхування дітей «Діти – наше майбутнє»!

Традиційно, з нагоди 1 вересня вже котрий рік поспіль НАСК «ОРАНТА» пропонує продукт, розрахований на родини з дітьми. Батьки мають змогу оформити для своїх дітей шкільного віку, а також для студентів спеціальну програму страхування від нещасних випадків, що передбачає захист майже від усіх видів травматичних ушкоджень.


За даною програмою страхування можливо обрати різноманітні варіанти страхових сум від 3 000 до 50 000 грн. та різні страхові випадки (травма, тимчасова втрата працездатності, інвалідність тощо).


Даний вид страхування захищає 24 години на добу на всій території України (окрім АР Крим, Луганської та Донецької областей). Страховий платіж, залежно від страхової суми та варіанту обраних страхових ризиків, складе від 27 грн. до 2150 грн.
Окрім того, програма «Діти – наше майбутнє» передбачає можливість отримання страхового захисту викладачам всіх освітніх закладів та професійним спортсменам за спеціальними тарифами.


Ми не можемо захистити вашу дитину від неприємностей, які можуть трапитися з нею у житті, але ми можемо підтримати матеріальний добробут вашої родини, на випадок, якщо з дитиною раптом щось трапиться, і вона потребуватиме медичної допомоги, що сьогодні так дорого коштує.
 


Інші новини