24 листопада відбулось засідання Наглядової ради НАСК «Оранта»

1 січ. 2018 р. 54
24 листопада відбулось засідання Наглядової ради НАСК «Оранта»

24 листопада відбулось очне засідання Наглядової ради НАСК «Оранта» у новому складі, сформованому Загальними зборами акціонерів, які були проведені 30 жовтня 2009 року.

Наглядова рада заслухала звіт Правління про результати діяльності за десять місяців 2009 року, розглянула проект централізації окремих бізнес-процесів, погодила рішення Правління про придбання акцій приватного акціонерного товариства «СК «Оранта-Життя» додаткового випуску на загальну суму 25 млн. грн., та розглянула пропозиції щодо антикризових заходів. В рамках цього Наглядовою радою було проведено окремі кадрові зміни:
Наглядова рада задовольнила заяву Голови Правління НАСК «Оранта» Болотової Олени Вікторівни про її звільнення від виконання обов’язків Голови Правління та переведення на посаду першого заступника Голови Правління з 1 грудня цього року;
з 24 листопада на ротаційній основі кандидата в члени Наглядової ради Манєвського Владислава Валерійовича призначено на посаду члена Наглядової ради;
з 1 грудня виконуючим обов’язки Голови Правління призначено члена Правління, директора Південно-східної Головної регіональної дирекції НАСК «Оранта» Пугачова Ігоря Генріховича.

Члени Наглядової ради високо оцінили сумлінну працю Олени Болотової, ефективне антикризове управління та її особистий внесок в розвиток НАСК «Оранта».

Ігор Генріхович Пугачов має великий досвід керівної роботи, понад 15 років обіймав посаду керівника Запорізької філії КБ «Приватбанк». Пан Пугачов має дипломи Запорізького Машинобудівного інституту ім. В.Я. Чубаря за спеціальністю інженер-механік та Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій за спеціальністю банківська справа. В 2007 році здобув вчену ступінь кандидата економічних наук.


Інші новини