Як працює ОРАНТА під час воєнних дій

23 бер. 2022 р. 272
Як працює ОРАНТА під час воєнних дій

За час війни Україна зазнала безліч втрат: артилерійські і ракетні обстріли лишили життя та майна багатьох наших громадян. Згідно закондавства України військове страхування (покриття ризиків від воєнних дій) не входить до страхових продуктів, якими ми користуємось зазвичай: до автострахування, страхування майна тощо. Іншими словами - страхові компаніі не покривають збитки, завдані майну, здоров’ю, внаслідок воєнних дій, а лише ті збитки, які входять в умови договору.
Для зручності клієнтів страхова компанія ОРАНТА запровадила:

  • роботу ЦКП компанії в режимі 24/7 в телефонному режимі та через звернення на сайті. Протягом всього часу війни ЦКП компанії був недоступним лише до 6 годин загального часу;
  • спростили процедуру врегулювання страхових випадків, максимально використовуючи електронні документи, копії необхідних документів у разі неможливості або ускладнення можливості отримання оригіналів документів. При формуванні страхових справ дозволили використовувати фотокопій документів від клієнтів та зацікавлених осіб;
  • запровадили надсилання документів за допомогою месенджерів;
  • запровадили врегулювання в більшості ЦКП, які можуть самостійно та швидко врегулювати більшість справ з малими та середніми збитками.

Для нашої страхової компанії пріоритетом лишається дотримання зобов’язань перед клієнтами та забезпечення роботи наших Центрів клієнтського сервісу та відділень у тих регіонах, де на сьогодні це можливо та безпечно по Україні. Перед відвідуванням ЦКП Компанії рекомендуємо звернутися на сайт в розділ контакти та перевірити адресу і телефони, щоб зателефонувати та уточнити графік роботи підрозділу.

Нагадуємо, що учасники руху повинні мати поліс.
Придбати онлайн можна на нашому сайті у пару кліків. 


Інші новини