СК «Оранта-Життя» здійснила першу виплату за програмою страхування критичних захворювань «Максимум»

1 січ. 2018 р. 72
СК «Оранта-Життя» здійснила першу виплату за програмою страхування критичних захворювань «Максимум»

Страхова компанія «Оранта-Життя» зробила першу страхову виплату за змішаним накопичувальним договором страхування життя (програма «Максимум»), оформленим у 2009 році. Зазначений договір поєднує в собі можливість формування альтернативного довгострокового (14 років) накопичення і страхового захисту.


СК «Оранта-Життя» врегулювала страховий випадок по покриттю «Діагностування вперше виявлених критичних захворювань», що дозволило клієнтові використати кошти, що в 5 разів перевищують сплачену суму за договором. При цьому договір продовжує свою дію і Клієнт знаходитися під страховим захистом від всіх передбачених договорів страхування, страхових покриттів, у тому числі продовжуючи примножувати накопичувальну частину договору страхування життя.


Нагадаємо, що компанія «Оранта-Життя» запропонувала своїм клієнтам програму «Максимум» на початку 2009 року, але вже на сьогоднішній день це один з найпопулярніших продуктів компанії. Причина тому - широкі можливості захисту від ризиків, які надає ця програма: клієнт може вибрати додатковий до основного покриття захист, наприклад, захист від ризику «Діагностування вперше виявлених критичних захворювань».
Умови програми «Максимум» дозволяють приймати на страхування осіб у віці від 0 до 95 років, при цьому вік страхувальника може бути від 18 до 100 років. Термін дії договору від 1 до 30 років. При оформленні договору страхування життя за програмою «Максимум» відносно невеликі страхові внески, від 1000 грн. на рік, забезпечують належний захист від можливих неприємностей протягом усього терміну дії договору.


Інші новини