ОРАНТА зайняла I місце серед страхових компаній на ринку ОСЦПВВНТЗ (Автоцивілка)

1 січ. 2018 р. 47
ОРАНТА зайняла I місце серед страхових компаній на ринку ОСЦПВВНТЗ (Автоцивілка)

ОРАНТА зайняла I місце у рейтингу ТОП 50 страхових компаній на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників (Автоцивілка) за версією видання «Insurance TOP» за підсумками 1-го півріччя 2016 року.
ОРАНТА продовжує займати лідерські позиції за даним видом страхування з початку заснування ОСЦПВВНТЗ в Україні. За даними рейтингу за 6 місяців доля ринку ОРАНТА склала 8,40%, компанія зібрала на ринку страхові премії на суму 145 401,8 тис. грн., з перевагою від наступного в рейтингу у 11 497 тис. грн.
Протягом 6 місяців компанія виплатила на користь автовласників за полісом обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (автоцивілка), страхові відшкодування на суму 41 103, 0 тис. грн.

Справка « Insurance TOP »: Рейтинги видання «Insurance TOP» є єдиним відкритим джерелом ренкінгів і показників діяльності страхових компаній України. Щоквартально його даними користуються більше 50 тис. чоловік. Багато корпоративних клієнтів використовують ці дані для проведення тендерів по страхуванню ризиків компаній, а також їх співробітників.


Інші новини