НАСК «Оранта» розпочала співробітництво з CORIS Group

1 січ. 2018 р. 36
НАСК «Оранта» розпочала співробітництво з CORIS Group

НАСК «Оранта» підписала договір із ЗАТ «Коріс Україна» у сфері надання асистанських послуг із забезпечення медичної, технічної та юридичної допомоги клієнтам страхової компанії, що подорожують за кордон. Співробітництво передбачає ще більш високий рівень обслуговування для клієнтів НАСК «Оранта».


Довідка:
ЗАТ «Коріс Україна», яке було створено 8 липня 1994 року, є частиною міжнародного холдингу CORIS GROUP International, що спеціалізується на асистанській діяльності (організації оперативної допомоги громадянам, які подорожують по всьому світу) і охоплює понад 135 країн світу.


CORIS GROUP International — це глобальна компанія, що має на сьогодні 49 представницьких офісів і цілодобово працюючих диспетчерських центрів, розташованих в найбільш відвідуваних нашими співвітчизниками країнах.
CORIS GROUP володіє унікальною мережею обслуговування в СНД і країнах Балтії, стабільно лідирує на ринку Східної Європи. Компанії холдингу обслуговують клієнтів страхових компаній, банків, крупних корпорацій і туристичних агентств по всьому світу, зокрема більш ніж 120 страхових компаній у країнах СНД і Балтії.


Інші новини