НАСК «Оранта» провела захід для журналістів в Івано-Франківській області

1 січ. 2018 р. 39
НАСК «Оранта» провела захід для журналістів в Івано-Франківській області

У період з 22 по 27 серпня НАСК «Оранта» уже втретє організувала інформаційно-розважальний тур для журналістів провідних фінансових ЗМІ по Івано-Франківській області.
Щорічні поїздки в одну з регіональних дирекцій компанії дають змогу журналістам довідатися з перших рук про особливості страхування в тому чи іншому регіоні країни, а крім того, ближче познайомитися з традиціями та звичаями області й у цілому краще взнати Україну. Даний проект проводиться в рамках програми лояльності компанії до засобів масової інформації. Учасники подорожі поєднали активну екскурсійну програму по визначних пам'ятках Івано-Франківської області з відпочинком на одному з найвідоміших гірських курортів України ― Буковелі.


«Це була чудова поїздка, ми одержали можливість вдосталь нагулятися по Карпатах, відпочити і довідатися багато нового про Галичину», — прокоментував поїздку керівник проекту журналу «Страхова Компанія» Олександр ШКВАРУН.


За час подорожі група відвідала один із центрів культурного життя Галичини Манявський Скит ― православний монастир , заснований ще 1606 року, розташований у Богородчанському районі Івано-Франківської області. Крім того, представники ЗМІ побували на екскурсії по перлині Карпат ― Яремчому, де відпочили біля водоспаду на річці Прут. До карпатських водоспадів завжди стікаються потоки туристів, і їхня цікавість завжди винагороджується красою тутешніх місць: стиснутий скелями Прут немов виривається з обіймів, утворюючи гучний водоспад. Відвідали журналісти й популярний туристичний маршрут до не менш дивовижного водоспаду Гук у Микуличині.


Не обійшлося й без екскурсії в Карпатський національний природний парк, де знаходиться Яремчанське лісництво, створене з метою збереження й розмноження диких тварин. Учасники туру навіть погодували з рук диких кабанів у вольєрному господарстві, розташованому в мальовничій долині ріки Жонка.


Організатори поїздки ― директор Івано-Франківської дирекції НАСК «Оранта» Валерій СЕНЧУК і прес-служба компанії ― не залишили без уваги й давнє місто Станіслав, теперішній Івано-Франківськ ― істинно європейське місто з 350-річною історією, розташований менш ніж за сто кілометрів від географічного центру Європи. Валерій СЕНЧУК втілив у собі всю привітність і гостинність свого рідного краю. Він не лише організував дозвілля та культурну програму, а й особисто провів екскурсію для журналістів по історичній частині міста та його визначних пам'ятках ― площах, кафедральному собору, ратуші та відомій Івано-Франківській «стометрівці» ― пішохідному променаду на вулиці Незалежності.


Нагадаємо, що аналогічний тур для журналістів фінансових ЗМІ в 2010 році НАСК «Оранта» організувала в Одеській області, а в 2011 році ― у Криму. Традиція проведення подібних прес-турів є частиною стратегії корпоративних комунікацій НАСК «Оранта», спрямованої на максимальну відкритість і публічність компанії, а також на постійний розвиток зв'язків з громадськістю.
 


Інші новини