Нарада НАСК «Оранта»: підсумки III кварталу 2013 для керівництва регіональних представництв

1 січ. 2018 р. 38
Нарада НАСК «Оранта»: підсумки III кварталу 2013 для керівництва регіональних представництв

У п'ятницю, 8 листопада, в м. Мукачеве Закарпатської області відбулася нарада керівництва НАСК «Оранта» та директорів її регіональних представництв, присвячена підсумкам діяльності Компанії в III кварталі 2013 року.


З вітальним словом і доповіддю про підсумки діяльності Компанії за дев'ять місяців 2013 року і основні завдання на ІV квартал 2013 року до присутніх звернувся заступник Голови Правління Олександр Вікторович РОЗГОН. У своїй доповіді він детально висвітлив макроекономічну ситуацію в країні, яка є найголовнішим фактором, що впливає на стан ринку страхування, а також безпосередньо ситуацію на ринку і становище НАСК «Оранта» у ринку за підсумками трьох кварталів поточного року.
Олександр Вікторович приділив також увагу результатам діяльності кожної окремо взятої дирекції і представив внутрішній рейтинг представництв Компанії. Кращими названі Закарпатська, Рівненська, Сумська, Тернопільська та Чернігівська обласні дирекції. Результати ще семи обласних дирекцій — Івано-Франківської, Полтавської, Кіровоградської, Запорізької, Харківської, Херсонської та Волинської — визнано позитивними.


На закінчення доповіді Олександр Вікторович розповів про плани і завдання Компанії на IV квартал 2013 року. Серед них — виконання бюджетних показників по чистому фінансовому результату структурними підрозділами дирекцій та Компанією в цілому, аудит підрозділів з низькою рентабельністю та виведення їх на плановий фінансовий результат.


На робочих моментах операційної діяльності зупинилася у своїй доповіді «Якість операційного обліку за підсумками роботи у ІІІ кварталі 2013 року» заступник Голови Правління Компанії Людмила Миколаївна ІВАНІНА. Від стану операційного обліку залежить багато показників діяльності в поточний момент, тому питанням якості цих процесів у Компанії приділяється доволі серйозна увага. У доповіді Людмили Миколаївни знайшлося місце і аналізу руху грошових коштів у III кварталі поточного року.


Традиційно про стан справ із врегулювання збитків у НАСК «Оранта» доповів заступник Голови Правління В'ячеслав Іванович ГРАБИНА.


Підсумки Компанії за дев'ять місяців 2013 року по окремих лініях бізнесу проаналізувала директор департаменту розвитку агентської мережі Марина Вікторівна НИКИФОРОВА, а про результати роботи структурних підрозділів по банківському каналу продажів доповів заступник Голови Правління НАСК «Оранта» Володимир Омелянович МУШИНСЬКИЙ. Принципам бюджетної політики Компанії на 2014 рік присвятила свою доповідь директор фінансово-економічного департаменту Руслана МІХНЕВИЧ.


Знайшлося місце на нараді і для обміну досвідом. Так, з цікавою і змістовною доповіддю про досвід впровадження і ефективність системи диференційованих розмірів агентської винагороди у справі забезпечення приросту страхових платежів виступила директор Рівненської обласної дирекції НАСК «Оранта» Тетяна Дмитрівна КЕДРУК.


Таким чином, на квартальній нараді Компанія підбила підсумки дев'яти місяців своєї діяльності та намітила завдання і шляхи їх реалізації на найближчий квартал — до кінця 2013 року.


Інші новини