НАСК «Оранта» презентувала ювілейний блог

1 січ. 2018 р. 28
НАСК «Оранта» презентувала ювілейний блог

НАСК «Оранта» презентувала новий комунікаційний онлайн проект в рамках святкування свого 90-річчя — ювілейний блог «Оранта 90 РОКІВ». Новий блог компанії цілком і повністю присвячений 90-річному ювілею НАСК «Оранта», історії розвитку компанії і страхування в Україні.


На сторінках ювілейного блогу кожен охочий може знайти повну інформацію про історію «Оранти», експертні коментарі від учасників ринку, партнерів і клієнтів компанії. Відвідувач блогу може побачити документальний фільм, присвячений історії страхування і розвитку «Оранти», подивитися сюжети національних телеканалів, приурочені до ювілею, а також ознайомитися з іншими відеоматеріалами компанії.


У розділах «Вітання» блогу розміщені численні вітальні листи та телеграми, які НАСК «Оранта» отримала від керівників державних органів та міністерств України, депутатів, голів найбільших українських і міжнародних компаній, неурядових організацій, учасників страхового ринку, перестраховиків, а також провідних українських ЗМІ.


Для тих, хто бажає дізнатися, як пройшло святкування ювілею компанії в м. Одесі і віртуально зануритися в атмосферу свята, існує спеціальний розділ «Фотогалерея», в якому розміщені найцікавіші фотографії з заходу.


«На сторінках блогу« Оранта 90 РОКІВ» кожен охочий може знайти для себе щось цікаве, нове і актуальне про історію компанії і страхування в Україні в цілому. Ми постаралися зібрати максимум інформації на одному ресурсі, і формат блогу в даному випадку найбільш зручний, оскільки передбачає можливість для неформального спілкування читачів, а також дозволяє легко інтегрувати інформацію в соціальні мережі», — прокоментувала керівник служби маркетингу і корпоративних комунікацій НАСК«Оранта» Олександра Афанасьєва.
Нагадаємо, що 90-річний ювілей з дня свого заснування найбільша страхова компанія Україна НАСК «Оранта» відзначила 25 листопада в Одесі. На урочистому заході, в найбільшому в Україні банкетному домі «Ренесанс», були присутні понад 800 гостей НАСК «Оранта», серед яких були кращі працівники, що представляють Золотий і Срібний фонди Компанії, політики, бізнесмени, дипломати, лідери громадської думки та журналісти.


Інші новини