НАСК «Оранта» презентувала програми соціальної відповідальності на конференції IREX

1 січ. 2018 р. 48
НАСК «Оранта» презентувала програми соціальної відповідальності на конференції IREX

НАСК «Оранта» взяла участь в конференції представництва Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), присвяченому темі корпоративної соціальної відповідальності. Захід відбувся 5-6 вересня в м. Славському Львівської області. В семінарі прийняли участь випускники програм обміну Державного департаменту США Muskie та UGRAD.


В якості доповідачів на семінарі виступили представники ООН в Україні, лідери українського соціально-відповідального бізнесу та неурядові організації в сфері корпоративної соціальної відповідальності. Страховий ринок України в заході представила НАСК «Оранта».


Пані Олександра Афанасьєва, керівник служби корпоративних комунікацій НАСК «Оранта», виступила з доповіддю на тему «Корпоративна соціальна відповідальність під час рецесії: марнотратство чи крок до подальшого розвитку». В презентації були зроблені акценти на стратегічному підході НАСК «Оранта» до соціальної відповідальності з метою висвітлення потенціалу компанії як перспективного активу, підвищення її конкурентоспроможності та формування додаткової вартості за рахунок чіткої стратегії КСВ. «Питання КСВ сьогодні можуть суттєво впливати на ділову репутацію та вартість бізнесу, так саме як стандартні показники економічного зростання», - зазначила пані Афанасьєва.


Інші новини