НАСК «ОРАНТА» беззаперечний лідер конкурсу Імена, яким довіряють у номінації Страхова компанія 2015

1 січ. 2018 р. 31
НАСК «ОРАНТА» беззаперечний лідер конкурсу Імена, яким довіряють у номінації Страхова компанія 2015

22 вересня у м. Вінниця пройшла ювілейна 10-та щорічна церемонія нагородження лауреатів найпрестижнішого для місцевого бізнесу конкурсу «Імена, яким довіряють», який визначає найуспішніших й найкращих серед компаній та закладів - тих, кому дійсно довіряють споживачі-вінничани.
За результатами незалежних опитувань вінничан НАСК «ОРАНТА» вже четвертий раз удостоюється першого місця у номінації конкурсу «Страхова компанія року».
За словами директора Вінницької обласної дирекції НАСК «ОРАНТА» Івана Доброва, вищою нагородою для будь-якої компанії, що працює з фізичними особами, є оцінка її клієнтів, а висока оцінка клієнтів, отримана в кризовий рік, у період складних ринкових умов – це подвійна перемога: «Наші страхові агенти надають послуги страхування мешканцям з найбільш віддалених населених пунктів всіх 27-ми районних центрів області. Для нас важливо не втратити довіру наших клієнтів, тому наше найголовніше завдання – це якісно і вчасно обслуговувати їх».
Лауреатом конкурсу «Імена, Яким Довіряють» стає компанія, яка отримала найбільшу кількість голосів від споживачів у відповідній товарній категорії за даними соціологічного дослідження, що проводить вінницька компанія Marker Advertising Workshop, та підтвердила таке визнання.


Інші новини