27.11 відбулося визначення переможців акції «Захисти своє майно — рідним подаруй житло» від «Оранта»

1 січ. 2018 р. 75
27.11 відбулося визначення переможців акції «Захисти своє майно — рідним подаруй житло» від «Оранта»

В суботу, 27 листопада, відбувся третій розіграш цінних призів за програмою «Захисти своє майно — рідним подаруй житло» від НАСК «Оранта». Визначення переможців транслювалося по національному телебаченню (УТ-1) о 12.00. Проводила розіграш ведуча Ольга Кіяшко, НАСК «Оранта» традиційно представляв заступник голови правління Мушинський Володимир Омелянович.

За всіма правилами розіграшу, визначення переможців здійснювалося за допомогою лототрона, в якому знаходилися картки учасників акції, що містять в собі Прізвище Ім'я По батькові, населений пункт та номер поліса.

За результатом витягування «в сліпу» 5 карток переможців оплату за комунальні послуги отримали страхувальники з Луганської, Івано-Франківської, Тернопільської, Житомирської областей.

Сертифікати на придбання санаторних путівок направлено до трьох переможців з Чернігівської, Черкаської, Івано-Франківської областей. Ще 30 клієнтів «Оранти» отримали заохочувальні призи – підписки на видання «Сад та город» або «Бабушка».

А найбільше доля посміхнулася цього разу став страхувальнику з міста Борзна Чернігівської області, він отримав головний приз акції – однокімнатну квартиру в місті проживання!

Нотаріус – Адамська Маріанна Ніколаевна, затвердила, що розіграш відбувся відповідно вимог законодавства.

«Від щиро серця вітаю наших переможців! Компанія «Оранта» напередодні відсвяткувала своє 89-річчя. За ці роки наша Компанія завжди намагалась запропонувати якісне страхування та завжди прагнула виконати свої зобов’язання у найкоротший термін. Вже троє переможців виграли Головний приз – квартири у місті проживання. Інші переможці також отримали цінні призи - путівки до санаторіїв, сплати комунальних послуг, передплати на цікаві журнали. Ми віримо у наших клієнтів, а вони вірять в нас. Це надає нам додаткових сил та додаткової енергії у роботі. Дякуємо Вам!,» - поздоровив щасливчиків Володимир Мушинський. «Хочу побажати вдачі кожному власнику поліса «Захисти своє майно-рідним подаруй житло», бажаю Вам перемоги у наступному розіграші! Пропоную всім підтримати акцію, яка надає доступний страховий захист майна, а також можливість автоматично брати участь у розіграшах цінних призів,» - додав заступник голови правління НАСК «Оранта».

Всеукраїнська акційна програма з майнового страхування «Захисти своє майно - рідним подаруй житло» триває до кінця 2010 року. Кожен українець може убезпечити своє майно від більшості ризиків та має шанс вирішити актуальне житлове питання – своє чи своїх близьких. Попереду ще один, останній розіграш – скористайтеся цим шансом!


Інші новини