Вітання НАСК «Оранта» з Новим Роком

1 січ. 2018 р. 29
Вітання НАСК «Оранта» з Новим Роком

З новорічними та різдвяними святами вас, дорогі колеги! Бажаємо, щоб у наступаючому році ми побачили нові перспективи розвитку, нарешті відчули правильне ставлення держави до страхового ринку і готовність до конструктивного діалогу, адже в такому разі наш ринок здатний в короткі терміни стати серйозним партнером державі насамперед з утримання різноманітних ризиків, з якими стикаються громадяни та підприємства України. Страховий ринок може бути також надійним партнером з інвестицій в державну економіку.
Хочемо побажати колегам, щоб вони відчули справжній драйв, усвідомивши перспективи розвитку страхового ринку, і тоді страховики зможуть побачити якісні зміни, а клієнти відчують висококласний сервіс.


Бажаємо клієнтам страхових компаній, щоб вони ніколи не розчаровувалися у своєму виборі, щоб вони довіряли своїм страховикам, а компанії завжди чинили справедливо і виконували свої зобов'язання.


Усім працівникам усіх страхових компаній бажаємо міцного здоров'я, натхнення, щедрої долі. Нехай здійсняться всі ваші великі мрії і повсякденні задуми, тепла і щастя вам і вашим родинам!


Інші новини